Beurzen in 2018:

In 2018 kunt u ons bezoeken op de onderstaande beurzen. Wij demonstreren u daar graag onze vakgerichte software oplossingen.

  

Schoonmaak Vakdagen

Waar? Houten

Wanneer?  25-26 september 2018 

Op dit nationaal vakevenement voor de complete schoonmaaksector ontmoet het Nederlandse schoonmaakgilde elkaar op de Schoonmaak Vakdagen, hét evenement voor professionals binnen de schoonmaakbranche. Tijdens de Schoonmaak Vakdagen worden de nieuwste technieken en innovaties getoond aan professionals die behoefte hebben aan gedegen vakinformatie. Op de demoterreinen binnen én buiten krijgen exposanten de ruimte hun kennis en kunde te etaleren.

 

Dag van de Openbare Ruimte

Waar? Utrecht

Wanneer?  26-27 september 2018 

Of het nu onderhoud is van straten, plantsoenen en parken, het beheer van wijken, de inrichting van steden, het ontwerpen van compleet nieuwe gebieden of het toepassen van smart city concepten, alles is er voor welke openbare ruimte specialist dan ook. 

  

Groot Groen Plus

Waar? Zundert

Wanneer?  3-5 oktober 2018 

Een internationale boomkwekerijvakbeurs, dit jaar de 28e editie, waarop kwekers, handelaren, fabrikanten en leveranciers van machines en werktuigen en tal van toeleveranciers uit Nederland en België u op de hoogte stellen van laatste ontwikkelingen in dit vakgebied. Een bezoek aan GrootGroenPlus is een must voor overheden, instellingen, woningcorporaties, projectontwikkelaars etc, en zeker ook voor groenvoorzieners, hoveniers, tuinontwerpers en tuincentra. Deelnemers en bezoekers zijn voornamelijk afkomstig uit o.a. Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Polen, Hongarije, Denemarken, Italië, Spanje, Slowakije, Roemenië, Kroatië en Rusland.

 

Meesters in de Tuin

Waar? Cuijk

Wanneer?  18 oktober 2018 

Op donderdag 18 oktober vindt de vierde editie plaats van het exclusieve Meesters in de Tuin event. Het is het enige event in de BeNeLux, speciaal georganiseerd voor hoveniersbedrijven, tuinarchitecten en ontwerpers die actief zijn in het hoge(re) segment. Het is een event van Meesters voor Meesters in de tuin.

Tijdens dit bijzondere event zetten speciaal geselecteerde en hoog aangeschreven toeleveranciers kennis en inspiratie centraal. Stuk voor stuk produceren of importeren deze bedrijven onderscheidende producten die niet op iedere hoek van de straat te koop zijn. Ruim 3200m2 inspiratie!
Alles is gedurende dit event gestuurd op een high- end beleving. Van de bezoeker tot de deelnemer en van de locatie tot de catering. Het Inspyrium is de locatie voor het event en biedt een inspirerende plek binnen een natuurlijke omgeving om in een ongedwongen sfeer elkaar in een high-end beleving te ontmoeten. Inspyrium is onderdeel van Ebben Boomkwekerij.

Klik hier voor een impressie van vorig jaar. Graag erbij zijn? Koop uw ticket hier!

 

 

 

 

 

Kennismakingssessies

Regelmatig organiseren wij kennismakingsessies. U kunt dan geheel vrijblijvend kennis maken met onze vaksoftware GroenVision en/of onze tekensoftware HelixCAD. Tijdens de kennismakingsessie krijgt u persoonlijk uitleg over het programma en kunt u een aantal praktijkoefeningen doen. De kennismakingsessies worden op verschillende data georganiseerd op verschillende locaties in Nederland.

Bezoek de betreffende websites voor meer informatie over de kennismakingsessies bij u in de buurt.